Eikalla sitten jatkettiin ja tänään Tuulia oli tehnyt treenin. Kavereina oli Milja&Sara, Taija&Hugo&Leevi ja Tuulia&Tico.

Ensimmäisessä treenissä oli takaakiertoon lähetyksiä sekä POISPÄIN KÄÄNNÖSTÄ joka täyty mulle TAAS vääntää rautalangasta ainaski melkein! Hitto et voi olla toi motoriikka hankalaa, blaah!!! Eli lähetin koiran takaakiertoon ja siitä sitten mun piti tehdä poispäin käännös ja koiran mennä hypyn yli sekä toiselle takatakalla josta putkeen! Joo arvasit oikein poispäin käännöstä hinkattiin, hinkattiin, hinkattiin ja pakitettiin, pakitettiin, pakitettiin VAIKKA EI SAANUT PAKITTAA, perskeles AARRGGHH!!! Hemmetti ota se koira takaakierron jälkeen "nenusta" matkaan ETEENPÄIN EI PAKITETA käönny tulosuuntaasi ja palkkaa koira!!! Ai että on vaikeeta vai mitä? Hitsi siis koira kyllä oppi käännöksen ja mäkin kait? Katsotaan sit ens kerralla kun täytyy tehdä poispäin käännös et pakitetaanko vai mitä tehdään...???

Toisessa harjoituksessa sitten oli heti aloitus esteenä rengas mikä oli meille hyvää treeniä sekä A este mistä viime kisoissa otimme 5 alastulolta, joten sekin treeni oli meille hyväksi. A:lta oli lähetys kepeille avokulmaan ja koira meni ensimmäisellä kerralla oikein hyvin sisään, mutta jätti viimeisen välin pujottelematta, joten uudestaan... Sitten rupesinkin taas jälleen häsläämään eli menin sörkkimään sinne väliin ja koira meni kakkosväliin... Kun sitten annoin koiran ihan itse hakea keppivälin niin se meni ihan oikein ja hyvin. Minna, Minna maltti on VALTTIA! Tuon kun muistaisi AINA kepeillä!!!

Perjantaina sitten jatketaan ja on mun eka vetovuoro ja mun tekemä treeni!