Mun vetovuoro, mutta Taijalta sain AIVAN LOISTAVAN RADANPÄTKÄN treeneihin, koska meitillä oli samantyyppiset ajatukset treeneiltä ja Taijalla oli rata valmiina, kiitos!

Treenaamassa siis Taija ja Hugo&Leevi, Mia ja Natso sekä Laura ja Åsa&Kosti.

Tässä tämä sairaankiva treeni:

Kun aloitimme tutustumaan rataan niin kieltämättä tuli "pienen pieni" epäusko koko treeniin. Eli ei mikään helppo muistettava, samat esteet suoritettava moneen kertaan eri suunnista, huh, huh! Kyllä se sitten joten kuten luonnistui...

Alun sivuirtoominen meni ihan jees eli Eikka ihka kivasti haki hypyn ja irtos takatakaan. Siitä seuraava valssi sitten ei ihan aina mennyt putkeen eli tuppas vähän valumaan... Koira meni vitos putkeen ihka kiitettävästi vaikka "hieman" sitä pelkäsin et kuinka siinä käy kun mutkaputkikin oli siinä tarjolla, mutta hyvin koira meni oikeaan putkeen. Jatko sitten putkesta ulos oli asia erikseen eli koira tuppas tulemaan kintuille ja siinä vaan piti irrottaa niin perskeleesti sitä eteenkäskytyksellä josta takatakaan.

Kontaktit meni tänään TODELLA JEES! Hyvä Eikka, niin topaksti näpötti, että!

Kymppi putkesta hypylle 11 yllätyin ja mokasin elikkä en kiinnittänyt huomiota siihen ollenkaan, että koira voi ohittaa hypyn 11????? Mun mielestä Eikan olis pitänyt muka hypätä se ihka "normi" ohjauksella, mutta ei eli HUOLELLISUUTTA ja paljon hypylle 11!

Hypylle 12 päätin tehdä poispäinkäännöksen koska emme sitä Eikan kanssa osaa mitenkään hyvin ja näin ollen saimme treenattua sitä, hyvä! Koiralla todellakin hakusessa vielä se, mutta kyllä se siitä. Toisessakin kohdassa pääsimme sitä treenamaan eli 15 putkesta tultaessa hypylle 16... Noh siinä sitten taisi olla enemmän treenattavaa ohjaajalla kuin koirallaeli mä vaan jyrään ton pienen käppänän... ANNA TILAA SILLE ELUKALLE, PERHANA!!!

Seuraava kohta missä täyty kiinnittää huomiota oli hypyltä 19 mentäessä A:lle (20). Mä en tehny mitään niin koira meni putkeen eli puolivalssilla niin koira kiipesi, huolellisuutta!!! Kisoissa varmaankin olisin ottanut asian paremmin huomioon, mutta näin treeneissä ei tullu mieleen et mitäs jos koira hakeekin ton putken...???

Sitten oli Jekun vuoro joka oli odottanut noin 20 minuuttia hallinseinässä keräämässä intoa...

Koira oli aivan LOISTAVA! Alku otettin Jekun kanssa niin, että lähdimme yhtäaikaa koska koira ei vielä osaa tuollaista sivuirtoomista mikä harjoituksessa olisi vaadittu. Kakkosesteen jälkeen valssista koira valu kovin A:ta kohden ja ei meinannut millään tulla ohjaavaan käteen... Muutaman kerran höylättiin ja kyllä se meni aina vaan paremmin... Paaaaljoooon on sis vielä treenattavaa...

Koira on hieman "hömpän pömppä" eli hirveesti on intoo mennä ja tehdä mut sit vähän sählätään ja sekoillaan eli hirveen tarkkana on ohjaajan oltava ja käskytettävä koiraa et pysyy hanskassa. Nelos esteeltäkin vitos putkeen meno niin koira oli kovasti menossa mutkaputkea kohti, mutta uskoi kyllä kun hanskasi sitä. Jekulla kokeilin pakkovalssia vitoselle ja se luonnistui hyvin ja jatko-ohjaus aivan loistavasti eli koira leikkauksella takatakaan, vau! HYVÄ JEKKU!

Mä siis olen todella tyytyväinen tuohon koiraan ja tiistain ongelmasta ei ollut tietoakaan eli koira oli hyvin mukana ja vau sehän jopa osaa jotakin!

Onkohan tässä ohjaajassa vikaa enemmän kuin koirassa? Mene ja tiedä... Nyt ainakin teen toimintasuunnitelman Jekulle ja rupean sitä orjallisesti noudattamaan!