Timoa jälleen... Joo tää oli aivan floppi treeni meiltä Eikan kanssa huh, huh! Kyllä kasvoi sarvet päähän lopullisesti!!!

Ei ollut ei meidän päivä tänään... Koira oli aivan hössön tössö ja ei yhtään sen parempi ollut sen ohjaaja vaan samanlainen...

Joo alku oli jo sellainen et piti vaan kokeilla omaa vaihtoehtoa vaikka Timo oli jo sanonut mielipiteensä, mutta kokeiltava oli ja niinhän se meni niinkuin Timo sanoi, persiilleen!

Siis alku oikeesti aloitettiin niisto persjättö niistolla josta jatkettiin kepeille, ihan ok meni kunhan sai koiran messiin ja oikiseen keppiväliin. Jatko kepeiltä oli putkeenveto josta persjätöllä paineltiin tukkatuulispäänä (tai ainakin piti) kohti seuraavaa estettä josta koira takaakiertoon ja jälleen sama uusix. Seuraava hinkattava kohta oli lähetys takaakierrosta joko sylkkärin omaisesti hypylle tai sitten leikaten. Ei muuten onnistunut sitten mitenkään päin koko juttu... Tämän jälkeen jälleen takaakiertoja kolme kappaletta ja sen jälkeen olis pitänyt leijeröidä putki jonka toisella puolella oli hyppy jolle koira olisi pitänyt saada irtoamaan, mutta kun ei irronnut niin ei irronnut. Hinkuti, hinkuti, hinkuti vaan ja ei millään irtoo perskeles. Ja kellään ei sit välähtänytet olis laitettu palkka sinne hypyn jälkeen??? Ei välähtäny ei, harmi vaan koiralle ei siinä muuta, mut ei se haittaa täytyy itsekseen treenailla. Ei siis auttanut muu kuin viedä koira sinne esteelle ja tehdä rata sitten niin. Siitä sitten jatkettiin kepeille ja jatko siitä takaakierrolla kaksi estettä ja sen jälkeen poispäinkäännös, mutta siihen tyssäsi Nikkiskän ja Eikan meno ei vaan irronnut nyt tuo poispäinkäännös, ei sitten ei!!! Koira oli loppuvaiheessa jo niin poikki et ei tullut mitään ei auta muuta kuin treenata itsekseen tuokin asia kuntoon!

Joo siis rata todella haastava ja meillä kakka päivä, tulos KATASTROFI hitto soikoon. Syö kuule pikkuisen lontia katsoa rataa nauhalta ja jonkinmoista itsensä kiduttamista ja ruoskimista se onkin.