Joo 0-ratatreeniä alá Niinu ei ollut ihan mikään tavallinen 3-luokan rata oli kuulemma höystetty Powelin kikkaroilla .

Me nyt ei sitten päästy oikeasti ensimmäistä hyppyä pidemmälle, mutta Niinu oli armollinen ja siis treenasimme viistoa hyppyä tovin aikaa. Eikan mielestä tallaisessa viistossa aloituksessa on mentävä takaakiertoon eikä suoraan yli. Siinä siis oli meidän ensimmäinen kompastuskivi!

-JÄÄHYLLE-

Toisella yrittämällä jälleen kaaduttiin ensimmäiselle esteelle, mutta armollisesti saimme heti toisen yrittämän. Sitten mentiinkin "jo" kuudennelle esteelle räpiköiden, KOSKA EIKKA SUORITTI PUOMIN SIKA, SIKA HYVIN TARGETIN KANSSA en olis kuunapäivänä uskonut, että tolleen! Noh mammallahan sitten meni pasmat ihan sekaisin ja ohjausvalintakin puomia seuraavalle esteelle oli sittemmin valittu ihan persuuksista!

-JÄÄHYLLE-

Noh tällä kerralla sitten tehtiin puomille persjättö ja valssilla hypylle sekä muurin kautta pöydälle joka oli kahden U:n mallisen putken välissä ja Eikka meni sinne??? WOW! En olisi ikinä uskonut, että se valitsee neljästä putken päästä pöydän . Kaippa sitten ohjaajallakin on merkitystä, mä taisin ohjata sen pöydälle! Jatko sitten kusas eli Eikka varasti pöydältä ja ennakoivalla valssilla hypyn kautta putkeen, hypylle (10) taas ennakoivalla valssilla jossa mun ohjaus jäi puolinaiseksi, joten kieltohan siitä napsahti ja ulos. Tällaisia kieltoja meille tulee välillä kisoissa ja Niinu oli hieman ihmeissään, koska treeneissä ei näin tapahdu, mutta, mutta nyt oli vähän niinku kisatilanne, 0-treeni!

-JÄÄHYLLE-

Tällä kertaa pääsimme sitten pöytä/putkihässäkätkin josta olisi pitänyt mennä kepeille (12), mutta ei sitten ihan saletisti natsannut tuo kepeille meno ja olihan tuossa tehty paha, paha, paha ohjausvalinta/puoli virhekin!!!

-JÄÄHYLLE-

Tähän sitten loppui 0-ratatreeni ja treenattiin pöytä/putkisessiot sekä kepeille meno kuntoon ja menihän se koira kepeille niin kuin pitääkin kun ohjaa oikein!

Lopussa oli mielenkiintoinen "loppusuora" jossa koira piti irrottaa renkaalle ja lähteä pinkomaan minkä kintuistaan pääsee ihka toiseen suuntaan, suoralla oli pituus hyppy ja lievä mutkaputki puomin alla jolle piti ehtiä tekemään persjättö, että koiran saa takaakiertoon. Ja arvatkaapa mitä? Joo-o minä päätin juostatiesin sen, että jos joudun suoraa pariin otteeseen "turhaan" juoksemaan joudun toteamaan, että paukut eivät riitä... Mutta tänään minä ehdin persjättöön!!! I´m very happy! Valitettavasti olen vielä ihan mielikuva huuruissani kun en ole videota nähnyt kun treenit ovat Taijan kameralla.

Mutta joo mun valssit putkihässäkässä ovat kaikki myöhässä kuten sihauksetkin ! Helvetti!!! Nii-i kyllä mä ne tiedän, mut milloinkohan sitä oppis oikea-aikaisesti valssailemaan???

Pöytä oli kuulemma loistava ! No kyllä Eikka sen osaakin...

Puomi ja A LOISTAVAT TARGETIN KANSSA , mutta tällähetkellä opetus jatkuu targettien kera niin ja tietty sillä uudella käskyllä.